Reviews van deze auteur

Rit 'gemist'

Review over Snel een taxi

De taxichauffeur moest lang wachten omdat ons vliegtuig vertraging had. We hadden, toen ik mijn bagage had, rond 2 uur in de nacht bij vertrekhal 3 afgesproken. Ik stond daar op dat tijdstip. Ik wist niet welke auto hij had en dacht dat hij zich wel kenbaar zou maken. Dat deed hij niet en smste mij dat hij de verplichte 70 minuten na landing van het vliegtuig had gewacht en dus weg mocht gaan. Ik belde hem direct maar hij nam niet meer op.
Ik moest voor 150 euro een taxi nemen, extra kosten dus. Sneleentaxi was niet te bereiken in de nacht. Ik heb een klacht ingediend maar volgens Sneleentaxi was de chauffeur wel, maar ik niet, op de afgesproken plek. Hij kan dat niet weten want hij weet niet hoe ik eruit zie. Maar Sneleentaxi legt alle schuld bij mij. Echt zo waardeloos. De chauffeur staat in zijn recht, zeggen ze. Maar hij liegt, want ik was er wel op het afgesproken tijdstip.
Ik heb €4,60 kredit op m'n account gekregen. Wat een belediging.
Zelden zo slecht geholpen. Nooooit meer met Sneleentaxi. Mocht je al gereserveerd hebben...vraag naar het merk en de kleur van de auto en de eerste letter/cijfer van t kenteken, dan weet je naar wie je zoekt.

Sterke punten
Makkelijk een taxi te boeken

Zwakke punten
In mijn geval een onbetrouwbare chauffeur en een hele slechte klanten'service'. Ze geloven wel de chauffeur en niet hun klant.

reacties: